A rajtrácsleányok és a kisfiúk.
2018. február 07. írta: R. Tessitore

A rajtrácsleányok és a kisfiúk.

A téli tesztek előtt, a holtszezonban számos változást jelentett be az F1 viszonylag új tulajdonosi köre. Ezek egyike a 'meetoo' jelenség egyik lecsapódása, ami szerint a több évtizedes, bőven az cirkusz alapkövévé, kis túlzással hagyománnyá avanzsált hostess nőszemélyek eltávolítása lett. 

A mondva csinált, azaz "elavult, sztereotipizáló, sértő" és egyéb jelzőket használó közleményükben tudatták ezt a milliónyi nézővel. Mi meg csak nézhettünk, mint szegény ember kölke a búcsúban, hogy mekkora álbaromságokat terjesztenek unalmukban az újságírók. De nem, ez biza a szomorú valóság. Vajon mennyire lehet még rontani a nívót? Talán van erre egy külön csapata a Libertynek? Aminek neve akár lehetne a "Forma 1 minőségrontó osztály"!

Szóval a borzalmas HALO erőltetés után( Jean Todt te is szégyelld magad, te féreg), kaptunk még egy pofont. Ami természetesen úgy van csomagolva, hogy ha véletlen kiállsz ezen nők további foglalkoztatása mellett, akkor még a végén te érzed magad kőkorszaki himsoviniszta bunkó majomnak, mindeközben ezek a lányok saját elhatározásból voltak ott, és nagyon erős anyagi vonzattal járt ez számukra. Számomra az eredményhirdetésnél zavartak csupán. Oda voltak szegénykék besűrítve egy vékony folyosóra, hogy tapsikoljanak a dobogósoknak, akik meg szanaszéjjel izzadva, egy pillantást se rájuk vetve bevonultak rögtön a pihenőszobába. Ez tényleg túlzás volt, és valóban lealacsonyító hangulata volt a hölgyekre nézve. 

A változások kapcsán elég tömören megszólalt a mi Bernienk is, aki azt állította, az ő örökségének elpusztítása a cél, zavarja az amcsikat, hogy rengeteg dolognál még mindig őrá asszociálnak az emberek, és egy ekkora vásárlásnál tudatni kell a közönséggel, ez most már az ő tulajdonuk, bármi áron. Lehet benne valami, törpapa, lehet.

Kapcsolódó kép

 És hogy mi vár ránk a folytatásban? Erre 2 nappal a lánybúcsúztató hír után jött a válasz, jönnek a gyerekek, innen onnan, gokartból, sorsolásból, gyerekzsúrból, óvodai napköziből, ki tudja. Ami alapvetően nem is lenne halva született ötlet, ha normális célja lenne a dolognak. Például nem a rajtrácsra kéne taszigálni őket, hanem a csapatokat kötelezni, hogy minden versenyhétvégén bevállalnának pár ígéretes gokartos ifiversenyzőt, bemutatva nekik a boxban zajló eseményeket, ezzel tovább motiválni őket a későbbi sportágba való beküzdésre. Ja... hogy manapság nem is a tehetség, csak a pénz számít? Khm...Sirotkin Khhmh. 

 Előbb utóbb ezen az úton el fogja érni a kedves tulaj, hogy semmifajta várakozással ne várjam az új szezont, mert ezek mellett lesz még verseny közbeni disco hits, eltolt idejű kezdések és még ki tudja micsoda agyrémekkel tarkított mutánscirkusz. Juhúú

Tucc Tucc Madafakka

Update: A britek foggal körömmel ragaszkodnak a csajokhoz, nem érdekli őket a főnök dumája, közlendőjükben többnek tartják eme lányokat, mint holmi divatbábút. Respect!

/Ha tetszett az efféle írás, kövesd a facebook oldalt is, khőszi.: https://www.facebook.com/f1szubjektiv/

A bejegyzés trackback címe:

https://f1szub.blog.hu/api/trackback/id/tr8313618218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.08. 14:45:47

Szerintem úgy lenne moderm, ha ezentúl szakallás tangás srácok lennének nőnek öltözve, így lenne európai és demokratikus.

andraszuzu 2018.02.08. 16:02:17

Eleg durvan kozoltek: hogy az uj tulajdonos szivarvanyos gatyaban inditja a szezont. Kinek a pap, kinek a papné.

Brix 2018.02.08. 16:22:50

A döntés mögött a liberális-feminista lobbi áll...A jó nők eddig hozzátartoztak a Forma 1-hez, remélem meggondolják magukat ezek a homokosok!

hunter84 2018.02.08. 17:00:12

Szerintem az új tulajok egy kicsit homárok...

fgzb 2018.02.08. 18:45:49

Úgy látszik a felmelegedés a F-1 is elérte. Eddig is ritkán néztem , ezentúl szinte már soha.

Az Ellenálló 2018.02.08. 19:35:51

A jó autósporthoz a szép nők is hozzátartoznak. A szélsőséges feministák viszont gyűlölik a férfiakat és mindent el akarnak érni az életük megkeserítésében. Bár ez a fasiszta mozgalom a baloldalról ered, a kommentelők nem veszik figyelembe, hogy semmi köze a liberálisokhoz (akik a baloldalnak csak egy részét képviselik) sem pedig a homokosokhoz, a tulajok csupán engedtek ennek a veszélyes szélsőséges lobbinak, ami sajnálatos.

gabiiii 2018.02.08. 19:46:59

Úgy látszik a tulaj zsidrákok nem a nőket, hanem a kisfiúkat szeretik! A nők meg mehetnek az utcasarokra, mert agysebészből már van elég. Hajrá feminácik!

A tudomány sosem téved! 2018.02.08. 19:51:20

Most már csak azokat a büdös, drága, környezetpusztító, versenyautókat kéne eltávolítani a sorozatból, és máris trendi lenne az egész cirkusz.

CCnick 2018.02.08. 20:49:53

Szerintem még hiányzik a női kvota, egy csapat 1-1 férfi és nöi versenyzövel kellene induljon.

Persze a szerelők fele is legyen nő.

Meg a Liberty vezetőségének is a fele.

teéjesenmindegy 2018.02.09. 01:16:47

Hát jól kibasztak azzal a versenyenként néhány száz wannabe Hamilton feleséggel. Hogy lesz így esélyük összeszedni valami gazdag csapatfőnököt, vagy versenyzőt?

2018.02.09. 07:36:11

A közvetítések során a csajok max 1-2 percig látszottak. A helyszínen levő nézők közül pedig a többség egyáltalán nem is látta őket.
Basszátok meg, a Forma-1-nek nem a versenyről kellene szólnia? Az, hogy pár pénzért bármit csaj is ott áll a betonon, semmit nem tesz hozzá ehhez a sporthoz. Aki csak miattuk nézte a Forma-1-et, az keresgéljen az interneten, biztos talál neki tetsző csajokról fotókat, videókat, ha már hús-vér nő nem jut neki.

Viszont azoknak a gyerekeknek, akiknek ezután lehetőségük lesz a példaképeik közelébe jutni, komoly moziváció.
Érdekes, hogy a focinál egyik kretén sem hisztizik, hogy a gyerekek a focistákkal kézen fogva vonulnak a pályára.

2018.02.09. 07:36:11

A közvetítések során a csajok max 1-2 percig látszottak. A helyszínen levő nézők közül pedig a többség egyáltalán nem is látta őket.
Basszátok meg, a Forma-1-nek nem a versenyről kellene szólnia? Az, hogy pár pénzért bármit csaj is ott áll a betonon, semmit nem tesz hozzá ehhez a sporthoz. Aki csak miattuk nézte a Forma-1-et, az keresgéljen az interneten, biztos talál neki tetsző csajokról fotókat, videókat, ha már hús-vér nő nem jut neki.

Viszont azoknak a gyerekeknek, akiknek ezután lehetőségük lesz a példaképeik közelébe jutni, komoly moziváció.
Érdekes, hogy a focinál egyik kretén sem hisztizik, hogy a gyerekek a focistákkal kézen fogva vonulnak a pályára.

Behajtó70 2018.02.09. 08:23:01

Javaslom a cirkuszból is tessenek eltünteteni a pocibugyis artistákat, bűvészsegédeket! Meg a szinpadokröl is! Kovetelem, hogy Britney Spears, Selena Gomez, Miley Cirrus is csakis nyakig búvárruhában, de sőt, egy vastag teljestestes zsákruhában jelenjen meg! Na és persze az oszkár átadón sem akarunk derékig felsliccelt átlátszó ruhában pózoló nőket látni! (A világon ekkora baromságokat a totalitárius rendszereken kívül még nem talált ki! Jó úton haladunk a teljes káosz felé, az elmebetegek uralma felé)

CCnick 2018.02.09. 08:38:18

@Ylim: "Viszont azoknak a gyerekeknek"
most akkor buzik vagy pedofilok vagy buzi pedofilok?

CCnick 2018.02.09. 08:39:44

Az esélyegyenlőség nevében köbetelem, hogy minden gendernáci nick felerészben legyen nő.

petimegmondja 2018.02.09. 16:32:50

Pontosabban:
#MeNeither & #WeinsteinForPresident
süti beállítások módosítása