Austini harangozó
2017. október 19. írta: R. Tessitore

Austini harangozó

Éreztétek már egy adott termékkel kapcsolatban, hogy profi hatást kelt, mégis valamiért gagyi? NA, az USA jelenlegi pályája pont ilyen.

 

Nem meglepő, egy újabb Tilke-csodával állunk szemben, és ha a német úriember neve szóba kerül egy helyszínnel kapcsolatban, ott biztosak lehetünk a "6 derékszög kanyar, 2 visszafordító, 1 hosszú egyenes" koncepció megvalósításával. De hoppá hoppá, hát mi történt itt 2012-ben, mi ez a nyomvonal?! Ez egy.. versenypályának kinéző valami?

Na azért vizsgáljuk csak meg alaposabban. Oh a francba, ez csak egy összetákolt copyright gané.
Az öreg tervező annyi kritikát kaphatott már innen-onnan hogy úgy volt vele: Tudjátok mit? Most megkapjátok az összes old -school ikonikus részt egybe. Oszt sz*pjatok le. Így történhetett, hogy egy torz maratoni pályát kapott az amerikai nép, meg persze a világ összes f1 nézője.

 

 

Pontosabban van itt Silverstone-Suzuka szerű S-kanyar moslék, Isztambul park-os többtöréses kanyar, A1 ringes első kanyar emelkedővel (jobb helyett bal kanyar.) és igen ezt csak úgy első ránézésre.A hozzáértők biztos sokkal többet látnak, én csak kiemeltem a legszembetűnőbbeket. Úgy voltak vele a szervezők is, ez végre megállja a helyét, a nagy Circuit of the Americas. Persze nem fogja, mert az amcsik egyszerűen nem kiváncsiak erre a sportra, nekik a roncsderbi kell, ahol félpercenként történik valami. 

Most hétvégén pedig több mint valószínű,hogy Hamilton berobogózik a negyedik világbajnoki címéért, bár ne lenne így, de ahhoz nagyon be kéne kavarnia az időjárásnak, mechanikai meghibásodásnak, vagy akár mindkettőnek, de valljuk be, ez a versenygép nem fog leállni, túl stabil alapokon fekszik már. Arról nem beszélve, hogy a lehetséges esős körülmények a Ferrarit inkább hátráltatják a közvetlen riválisokhoz képest, mint élesebb harcot generálna.

/2015-ben itt nyerte meg harmadik vb-jét./

Újoncot is köszönthetünk, Gasly (aki 2 hete debütált szintén) kénytelen elmenni a Super Formula záróversenyére, így a mostanában átjáróházzá avanzsált Toro Rosso berkein belül egy leporolt újonc, Brendon Hartley. Elég MotoGP feje van, de ki tudja, akár meglepetést okozhat.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1szub.blog.hu/api/trackback/id/tr8913030024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása